Menüpontok
Kosár

Rólunk

HASZNÁLD A KEDVEZMÉNYKUPONT!

A kuponkódért görgess a termékoldalon a "Kosárba tesz" gomb alá!

Csapó Balázs Órás vagyok, a szakmát 1985-ben kezdtem itt Győrben, az Apáca utca 10. szám alatt működő órásüzletben, amelyet 1994. óta magam vezetek. Kezdetben csak órajavítással foglalkoztam. A folyamatos kitartó munka eredményeként napjainkban az órajavítás mellett, már közel félezer darabos árukészletből válogathatnak a Kedves Vásárlók.

A forgalmazott óramárkák: DOXA, SEIKO, PULSAR, FESTINA, EDIFICE, G-SHOCK, BABY-G, PRO TREK, CASIO, SLAZENGER, KENNETH COLE, SECCO, RHYTHM.

A márkák kiválasztásában a minőség, megbízhatóság, (minőség-ár aránya) és a rugalmas, zökkenőmentes alkatrészellátás és garanciális háttér volt a döntő. Az általunk forgalmazott órák többségére 24 HÓNAP GARANCIÁT vállalunk!

Az órájukkal hozzánk fordulók, jó minőségű BANDA, ZRC óraszíjak, (BŐR, FÉM, SZILIKON KAUCSUK), csatzárak közül választhatják ki az órájukhoz, és a használat módjához leginkább megfelelőt. Az üzletbe látogató órakedvelők, és óragyűjtők, óratartó dobozokat és óraforgatókat is vásárolhatnak kedvenc óráik számára.

A változó vásárlási szokásokhoz igazodva WEBÁRUHÁZ-unkban is megtekinthetik, és megvásárolhatják termékeinket, többféle fizetési módból kiválasztva a számla kiegyenlítés legpraktikusabb formáját. Az utánvét, az előreutalás, és a CIB BANK által biztosított kártyás fizetést is választhatják a honlapunkról vásárolni szándékozók..  Az új technológiák robbanásszerű fejlődése az órajavításban is érzékelhető. Folyamatos önképzéssel igyekszünk biztosítani, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozhasson tőlünk. Az elemcserét ma már a legtöbb esetben csak az óra tömítéseinek felújításával, vagy cseréjével végezzük, amelyre a VÍZHATLANSÁGI TESZT elvégzése után 12 HÓNAP GARANCIÁT vállalunk.

Vállaljuk természetesen a forgalmazott márkákon kívül más márkák szervizelését, régi órák teljes felújítását, óraüvegezést, és kérésre óratokok és fémcsatok felújítását is. Óravásárláshoz kellő szakmai tanáccsal tudunk szolgálni, hogy a kiválasztott márkán belül a legmegfelelőbb típust választhassa a Kedves Vásárló, elkerülve a tájékoztatás hiányából adódó csalódottságot. Amennyiben sikerült kiválasztani álmai óráját, vagy elkészül az órajavítás, választhat, hogy KÉSZPÉNZBEN, vagy BANKKÁRTYÁVAL kíván fizetni, ezzel is kényelmesebbé teheti a vásárlását!

Kérem látogasson el üzletünkbe vagy tekintse meg TERMÉKEINKET és SZOLGÁLTATÁSAINKAT a honlapon!